ĆERKA JELENE KARLEUŠE krenula očevim stopama, pa dobila NESVAKIDAŠNJI POKLON! (FOTO)

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić, rešila je da krene očevim stopama kada je sport u pitanju, te se upisala u ženski fudbalski klub. Kako je nedavno u jednom intervjuu izjavila, njen prvi izbor bila je odbojka, ali imajući u vidu da nije imala podršku od strane ostalih polaznika odbojkaškog kluba, devojčica je svoju sreću potražila u drugom sportu.

1ba1c01ac5adaed365f840a2b5821dcd940fc120

Fudbalska reprezentacija Srbije prihvatila je Niku i pružila joj bezrezervnu podršku, a dokaz tome je i Jelenina objava na Instagram profilu u kojoj se zahvaljuje celom timu na poklonima koje su poslali njenoj ćerci.

6eaa02e9be54aff0ef2f57fc2f1bc779fce4d8fd

Naime, Nika je dobila dres na kome pišu prezime Tošić i broj 3, koji će očigledno biti njen broj u timu. Pored dresa, tu su i šorts, štucne ali i maske za lice, koja su sada već uveliko postale sastavni deo naših života

– Veliko hvala fudbalskom savezu Srbije i ženskoj fudbalskoj reprezentaciji za divne poklone i podršku koje je moja ćerka Nika dobila – rekla je Jelena i dodala – Evo ja kao mama, u njeno ime hvala za ovaj divan dres koji je Nika dobila. Zajedno ćemo se i dalje baviti promocijom zenskog fudbala u Srbiji jer smatramo da je to super stvar za svaku devojčicu. Ljubim vas puno i devojčice, prijavite se da budete fudbalerke!

d8cb45452c2bb2c1e1df50d29089052837bbf432

Pored poklona, članovi reprezentacije uputili su zahvalnicu Niki na strpljenju i profesionalizmu, ali i neverovatno pozitivnoj energiji kojom, po njihovim rečima, devojčica zrači.

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković