Login/Registracija

Cecina pulenka napravila HAOS na nastupu: Muškarcima popadale VILICE, među njima i poznati KOŠARKAŠ (VIDEO)

Pulenka Cece Ražnatović koja je u nedavno završenoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda“ dogurala do polufinala, Natalija Joksimović, ovog leta radi punom parom.


Otkako je završila sa učešćem Natalija ne staje, već puni prestoničke klubove gotovo svaku noć, što je bio slučaj i sinoć.

Pevačica je sa bendom nastupala na jednom poznatom beogradskom splavu, koji je bio dubke pun, a o čemu svedoče i snimci sa nastupa.

Od prve do poslednje pesme publika je pevala sa njom u glas, a Natalija je još jednom pokazala da odlično vlada svim muzičkim žanrovima. Nizali su se pop hitovi Nataše Bekvalac, Nine Badrić, Tamare Todevske, zatim aktuelne folk numere koje izvode Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, dok je publiku najviše oduševila pesmom svoje mentorke Cece “Tačno je“.

Pored toga što je sve prisutne oduševila glasom i energijom, muški deo publike neprestano je komentarisao i njen izgled, tačnije lepotu i izvajano telo koje je istakla uskom belom suknjicom i topom, tako da nikog nije ostavila ravnodušnim.

Među gostima na splavu našla se i nekolicina poznatih “faca“ iz sveta sporta, poput najpoznatijeg menadžera Miška Ražnatovića i košarkaša Vase Micića.

Atmosferu sa nastupa, pogledajte u videu ispod:

……

POGLEDAJTE I

IZGRMELA NA PLAŽI: Zvezda Granda PUCA OD SAMOPUZDANJA, a sada otkrila i ZBOG ČEGA (FOTO)

UPS Zvezda Granda doživela NEZGODU na odmoru: „Sreća da imam putno osiguranje“

Foto: Instagram/ Grand Online,
Autor: T. Bogavac