Login/Registracija

Ceca zbog jednog detalja napravila pometnju u „Zvezdama Granda“, Bosanac nadrljao (VIDEO)

Screenshot 2023 04 08 190939

Od subote do subote svi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo šta će se desiti u narednoj epizodi najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“, ali i da bacimo pogled na dešavanja među članovima žirija u čuvenom bekstejdžu, odakle sve i počinje.

A ove subote sve je počelo dolaskom Svetlane Cece Ražnatović koja je jednim detaljem unela pravu pometnju među kolegama.

Screenshot 2023 04 08 190651

Pevačica i članica žirija najprestižnijeg muzičkog takmičenja pohvalila se novim satom, što je izazvalo opšti haos i pitanje – koliko on košta.

Iako su Saša Popović i Marija Šerifović odmah saznali kolika je cena, drugi članovi žirija nastavili su da se šale na račun Cecine „nove čuke“.

-Brzo mi reci gde si ga kupila, hoću i ja – rekla je Viki Miljković, dok je Aleksandar Milić Mili zajedno sa Vojom Nedeljkovićem konstatovao da je sat veoma skupocen.

Screenshot 2023 04 08 190700

-Ceco, ti si meni lepa i bez sata – poručio joj je Dragan Stojković Bosanac što je raznežilo Cecu, ali iznerviralo Anu Bekutu.

-Idi kod tvoje Cece – dobacila je ona, a Boske, naravno, odmah i poslušao.

Ipak, u jednom trenutku Boske je upravo od Cece dobio po brčićima, što je naša kamera i zabeležila.

Screenshot 2023 04 08 191022 1

„Zveknula“ ga Cekili nekoliko puta po brkovima, a zatim snažno i zagrlila.

A šta se još dešavalo iza kulisa i zbog čega su Marija i Ceca na kraju oterale Milija iz studija, pogledajte u videu u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Milinković