Ceca uplatila novac za lečenje malog Despota, njegova majka presrećna: „Puno ti hvala za sve, za suze radosnice, za zagrljaj“

Screenshot 20240522 193748 com.instagram.android edit 47232720722479

Svetlana Ceca Ražnatović uplatila je novac za lečenje malog Despota. Ona je naime posle koncerta u Mladenovcu snimila video i apelovala na ljude da uplate pomoć za malog Despota.

Nakon toga Ceca je pokazala humanost na delu i lično uplatila ostatak novca za njegovo lečenje koji je nedostajao.


Majka malog Despota je na Instagramu objavila snimak i javno se zahvalila Ceci.

-Kažu Bog ti uvek otvori put ka sreći.. Moja želja najveća je ta da Despot bude još bolji. Želja mi je bila i da dođem do Cece … Uspela sam i to zahvaljujući mojoj drugarici Dadi koja je uspela da ja uđem da je upoznam. Naš susret je bio za mene toliko emotivan i sva sam se tresla kao prut. Samo je rekla koliko novca nedostaje za 10. terapiju. Uplatiću vam ja 1700 evra. Znate da pare nemaju vrednost ali za mene preveliku. Mnogi ce reći šta je to za nju … Ali za mene kao kuća.. Puno ti hvala, Ceco za sve, za 1700e, za suze radosnice, za zagrljaj – napisala je ona.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović: „Teško je, desi se da omanem“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.D.