Login/Registracija

Ceca BESNA zbog NJENE PESME koju je kandidat izveo, Bekuta tvrdi: “Ona te NE VOLI“

Pravo osveženje na sceni večeras su priredila dva divna momka, Ivan Simić i Strahinja Živanović.

Prvi kandidat je kao i uvek izveo specijalan performans uz pesme “Znam“ i “Temperatura“, dok je svoje sjajne vokalne sposobnosti u novoj sezoni pokazao drugi kandidat sa numerama “Ako jednom vidiš Mariju“ i “Joj Rado joj Radmila“.

Rezultat ovog duela bio je 5:4 u korist Strahinje, ali je svakako za obojicu baraž bio zagarantovan.

Mariji Šerifović nijedan od ova dva kandidata nije bio dovoljno prezentan dok je Strahinju počastila pridevom “metiljav“ što se po njenom mišljenju ne uklapa sa njegovim dosadašnjim iskustvom, sa čim se i Popović složio.

– Bilo je baš amaterski, on zakiva kako peva inače- rekao je Saša.

– Navikla sam bre kada Strahinja izađe da nas razgali, a ovo je bilo kao kad peva neko u zadnjem redu autobusa kad se ide na ekskurziju. Što se tiče Ivana, stagniraš, baziraš se samo na scenskom natsupu, nedovoljno je– objasnila je Mara.

Ni Sneži Ivanov sjajan performans nije bio dovoljan da bi mu dala glas, jer je to nešto što ona kao iskusan pevač najmanje ceni.

– Baš intenzivno si bio u falšu, a za nastup mogu samo da kažem “bravo“- dodala je Đurišićka.

Kako je Ivan Simić za prvu pesmu odabaro Cecin hit “Znam“ samo u drugačijem aranžmanu, folk divu odmah je zaintrigiralo ko mu je pomogao oko matrice, a nakon dobijenog odgovora, mogla je da zaključi samo jedno.

– Unakazili ste je! Ne liči na tu pesmu, sledeći put ostavite delo kakvo jeste. Više mi se dopao u drugoj pesmi, jer sam se u prvoj razočačala kad sam čula aranžman. Svakako, ti se performer, i ja sam te uvek branila- rekla je Ceca.

Kako smo navikli da Dragan Stojković Bosanac više poštuje prave narodne pevače, sve je iznenadilo njegovo mišljenje o Ivanu Simiću, koji propagira totalno drugačiji i moderniji pravac.

– Nisi bio ni gori ni bolji, ti si meni uvek dobar, zato sam ti i dao glas. Strahinja, dobro si pevao i ti- kratak je bio Bosanac u komentarisanju.

Ni Đorđu ovaj performans nije bio dovoljan, smatrajući da mladi Ivan više nema šta novo da pokaže.

– Ako prođeš u baražu, svi ćemo u šetom krugu od tebe očekivati briljantno pevanje, a ti vidi- rekao je roker.

Uprkos svim komentarima kolega, čak i onim manje lepim, mentori Mili i Ana bili su preponosni na svoje kandidate.

– Marija ne voli Strahinju, moram posle da je pitam zašto, nikad mu nije dala glas, ni u prošloj sezoni, pa ću mu javiti šta je rekla– konstatovala je Bekuta.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac