Login/Registracija

BOSKE ZNA I DA SE CENKA: Napravio DIL sa mladim Crnogorcem, Popović ga odmah odao

Prvi put na veliku scenu Granda stao je dvadesettrogodišnji Ilija Rajković iz Podgorice, a led je probio numerom Saše Matića „Kad tonem“.

Ipak, prvi put ga nije pratila sreća te je ubrzo usledio panik taster, s obzirom da čak pet članova žirija nije bilo zadovoljno njegovim izvođenjem.

-Bezuspešno, sve je jasno- istakao je takmičar, a Mariju Šerifović je odmah zanimalo da li se Ilija inače bavi pevanjem.

-Ne bavim se, radim u prodavnici autodelova- rekao je Rajković, nakon čega je usledio Šerifovićkin savet da nastavi da radi ono u čemu je dobar.

-Drži se toga onda, pevuši kod kuće ili mora da se desi neko čudo da bi postao pro- poručila mu je Mara.

Međutim, iako Boske važi za najstrožeg člana ovoga puta udelio je komplimente mladom amateru, ali se i našalio samo kako on ume.

-Imaš dobru boju glasa stvarno, ali ne znaš sa njim da barataš, pa upropastiš. Lepo si krenuo, sa falšem naravno, ali to nije problem, treba ti iskustva. Nego koje delove prodaješ, reci mi, je l’ su oni turski ili? Je l’ uz to pakuješ i baklave?- nasmejao je Stojković sve, u svom stilu.

-Pa šta ga briga, nije prošao, al’ je izreklamirao firmu! Bosanac uvek kupuje turske delove- našalio se Popovič, dok je mladi Crnogorac otkrio da će cena za Bosketu uvek biti posebna.

-Za vas ćemo da smislimo nešto specijalno- obećao je takmičar, a potom nezadovoljno napustio scenu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović