Bosanac opleo po Cecinoj kandidatkinji, pevačica ga streljala pogledom: „Ovo je srednja žalost“

ipiccy image 17

Do kraja šesnaeste sezone „Zvezda Granda“ nije ostalo još puno, a večeras su na grandioznu scenu izašle dve mlade, talentovane dame Ivona Damjanović iz Sombora koja brani boje tima Ane Bekute i Mia Smiljanić iz Beograda koja je deo tima Svetlane Cece Ražnatović.

IMG 0344

Prva je večeras na sceni zapevala pesmu „Ništa tvoje“ Ivona koju su iz sobe emocija podržavali članovi porodice, a zatim i Mia „Do mene je“ koju su iz bekstejdža takođe podržavali članovi porodice.

Posle ovih divnih balada bilo je vreme za nešto brži ritam, pa je tako Ivona zapevala „Nije vetar, nije kiša“, a Mia „Košta me“.

IMG 0434

Ovaj zanimljiv duel završen je rezultatom četiri naprema četiri glasa za obe devojke, te su one završile u baražu, a prava je nastup prokomentarisala Marija Šerifović.

Dala bih blagu prednost kandidatkinji broj jedan, s tim što niste briljirale večeras. Borite se u baražu, to je sve što imam da vam kažem i mislim da je Ivona mogla da peva niže – rekal je pevačica, a Mili se nadovezao na njene reči:

Dao sam prednost kandidatu broj dva, ali ovo mi je zajedno bilo fantastično, umiljato i bledo.

IMG 0399

Viki je bila nešto blaž prema devojkama.

-Ne slažem se sa Milijem, nije bilo loše toliko. Devojke izgledaju fantastično, tako su mlade i lepe, a pevanje je moglo tvrđe i čvršće da bude – zaključila je Miljkovićka.

Đorđe je jednoj takmičarki dao blagu prednost ovog puta.

Kandidatkinji broj dva sam uvek davao glas, ali ne možeš ti da pevaš Ilmu Karahmet. Nešto ti se desilo, pa si se deprimirala, ne inspirišete nas dovoljno, ali bih kandidatkinii broj dva dao prednost – istakao je roker.

IMG 0321

Snežana Đurišić bila je konkretna i direktna u ocenjivanju kao i uvek do sada.

-Mislim da je sramota da u ovom krugu imate ovako malo glasova, Ivona prva pesma ti je totalni promašaj, druga kandidatkinja je bolje pevala – istakal je ona, a onda je na red da komentariše došao i Bosanac koji je bio i više nego strog ovog puta:

Koji u razlozi da imate ovako mlake i mlohave nastupe? OK, ako je vama bilo ovde dovoljno, pa sada bi trebalo da derete! Nije to bilo Bog zna šta, ali sam vam dao glasove. Ne znam šta te je nateralo da kandidatkinji broj dva daš glas osim možda bliskost sa njenom mentorkom. Pa ona je zvučala kao da sestri peva drugi glas, kao da nemaš šta više da se trudiš. Bile ste srednja žalost obe.

IMG 1836

Završnu reč imale su mentorke.

-Bile su bojažljive i stidljive, ali mislim da nisu bile srednja žalost. Mislim da je Ivona mogla niže pola tona da peva, ali mi smo namerno podigle matricu. Zadovoljna sam, samo treba da da gas i da se ne stidi – istakal je Ana dok je Ceca samo značajno pogledala Bosanca i kratko porkomentarisala:

Mia, ti nikad bolji nastup nisi imala nego večera, čestitam lutke i želim vam puno sreće u baražu!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk