Login/Registracija

Bosanac o optužbama za mito u Zvezdama Granda:“To je obična glupost“

Nakon optužbi na račun žirija „Zvezda Granda“ za uzimanje mita od kandidata oglasio se i Dragan Stojković Bosanac koji je član žirija u popularnom muzičkom takmičenju, i koji je oštro prokomentarisao medijske natpise. On je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ rekao šta misli o ovakvim neosnovanim optužbama.

-Ono što bih rekao sada možda ne bi bilo umesno ali izgleda da će on teško napraviti kuću i kupiti dobar auto, s obzirom da se bavi nečim što je praktično nedokazivo. A drugo, ne znam otkad su oni shvatili da su Zvezde Granda dobrotvorna emisija, odnosno fondacija koja pomaže momke i devojke koji ne bi ništa da rade ali bi malo da pevaju. Bilo kako, samo da pevaju i da se pojavljuju, i da idu ujutru na kafu posle subotnje večeri i ovi im viču: „Jesi razvalio, gledali smo te“. Izgleda da mu neće više biti tako slatko jer je to po meni jedna obična glupost – rekao je Bosanac.

Ipak ta reakcija pojedinca koji jepokušao da diskredituje čitavo takmičenje i da utiče na kredibilitet i čast i članova žirija i Grand produkcije. Voditeljka Vesna Milanović objasnila je da kandidati koji dolaze iz unutrašnjosti imaju plaćen smeštaj u Beogradu tokom snimanja, kao i snimanja i vežbe u studijima tokom priprema za nastupe, kao i kasnije kada dobiju svoje menadžere, a Boske je dao svoje mišljenje.

-Mislim da ste ih suviše razmazili po tom pitanju. Ja sam i u emisijama govorio da je ovo naše zanimanje jako skupo zanimanje i da traži dosta sredstava i ulaganja. A to nosi sve što nosi karijera: od neprijatnosti na nastupima do neplaćanja od strane pojedinih menadžera ili onih sa kojima se pogodi posao, pa sve do toga da ih neko skloni sa televizije i iz javnosti. Mislim da se prema kandidatima treba ophoditi ne kao deci iz muzičke škole koja su pod pokroviteljstvom države. Jer ovo jeprivatna firma i mi radimo jedan vrlo ozbiljan posao. Mislim da se i koncept čitave emisije malo iščašio zbog te ljubaznosti koju pokazujete prema kandidatima – ispričao je Bosanac.

On je i obrazložio zašto tako misli.

-Prvo sam bio najbolji, a posle…Vrlo je ružna rečenica: „Sad izaberi koga hoćeš“. Mene, boga mi, nisu birali. Ko da smo na štajgi pa nešto biraju „mene hoćeš, njega nećeš“. Zato nisam uzimao kanddate pa sam ih dobijao – dodao je Bosanac.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić