Login/Registracija

Bosanac komentarisao takmičarku kao nekad Karleuša, Viki i Ceca zaratile: „Nije normalna“

Po malo uplašeno Anđela Đurić (19) iz Lazarevca izašla je na scenu „Zvezda Granda“ i otpevala hitove „Dve muzike“ i „Ostavljena ja“ za koje je nagrađena sa pet glasova, iako je do samog kraja bilo neizvesno, budući da je Dragan Stojković Bosanac dao panik.

-U poslednjem momentu dobila je peti glas – rekao je Voja Nedeljković, a Ceca Ražnatović rekla da je otela panik Bosancu i da je sad na sigurnom.

Iz protesta je dao panik. To je nešto između nas – objasnila je Ana Bekuta,a Boske se složio.

Stojković je poput Jelene Karleuše prokomentarisao takmičarku i rekao da nije bila dobra i da je sve bilo naopako.

-Sunce moje, ovo nema veze sa životom. Meni se ništa nije dopalo. Nekotrolisano, ruralno pevanje, u visinama puno falševa, sve je naopako, zato nisam glasao, ali je izbor pesama dobar – objasnio je Bosanac, a Ceca poručila Ani da ga zagrli kako bi smekšao.

-Pregrejao se jadan – dobacio je Mili.

Ceca Ražnatović se nije složila sa Bosancem, tvrdeći da u njoj ima potencijala, a zatim je pitala zašto nije dala svoj maksimum.

-Uplašila sam se – odgovorila je Anđela, ali Viki Miljković dodala da je problem što nije dotakla intonaciju.

-Pa dobro, ima tremu – rekla je Ceca i nastavila:

-Nije to poenta. I mi falširamo na koncertima, nismo uvek u full-u. Dete vidi ko sve sedi ovde, prepala se.

Viki je i dalje branila svoj stva i govorila da to nije opradavdanje, da nijedan ton nije ubola, što je Cecu izbacilo iz takta.

-Kumo, volim te najviše na svetu, grešiš. Moraš da imaš malo više emocija i razumevanja za ovu decu. Šta ti je?-rekla je Ceca i dodala da je Viki veliki emotivac i da ne zna šta joj je danas.

Ipak, koliko god kumica tvrdila da ponekad falšira, Viki je rekla da se to nikad ne dešava, što je potvrdio i njen nekadašnji saradnik Aleksandar Milić Mili.

-Pa ona falšira za velike pare – rekao je Bosanac, a Snežana Đurišić se nasmejala, što je Cecu iznerviralo.

Smejem se zato što je grozan -objasnila je Sneža, a Ceca dobacila da lupi šakom o sto i da je kolegijalno brani. To je zasmetalo Viki koja se sve vreme pitala šta je Ceci večeras.

Rekla mi je da nisam normalna. Uvredila me – objasnila je Ceca, a Viki dodala da će kasnije sve da joj objasni.

Na kraju rasprave o tome ko je normalan, a ko ne takmičarka je izabrala mentora i to Anu Bekutu, a Ceca joj je ponosno poručila:

-Pravog mentora si odabrala!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić