Login/Registracija

Bosanac Karleušu nazvao Jelo “Jelo je odvratnije i od Jeco ali opraštam ti slaba sam na tebe“ (FOTO)

Aldin Osmanković (24) iz Sarajeva, Bosančev kandidat borio se večeras protiv Arnesa Bahtića (25) iz Šipova kog je vodio Aleksandar Milić Mili.

“Jednu noć si drugom dala“ Šabana Šaulića i “Nismo više tako mladi“ pevao nam je Aldin dok je Arnes odabrao pesme “Ljubavna“ od Parnog valjka i “Eh da je tuga snijeg“ Dina Merlina.

Rezultat je bio 4:2 u korist Aldina, koji se plasirao u peti krug dok je Arnes ispao.

-Dobro Bosanac, Ana je dala 4. glas tvom kandidatu. Jedva je prošao- rekao je SašaPopović, a Bosanac je odgovorio- Pa imao je ozbiljnog protivnika. Uvek ima sabotiranje zbog mene jer mene ne podnose članovi žirija naročito Viki koja sad pokazuje animozitet. Evo biću blagonaklon prema Đorđu i Mariji jer su dali glas. Jelena je konačno profunkcionisala shodno svojim genima, narodnjaci su u njenoj duši. Bravo Jelo.

-Jelo? Pa to je jedini odvratniji nadimak od Jeco. Ali okej pošto sam slaba na Bosance. Njega sam javno pred milionima poljubila u usta tj u brkove- odgovorila je JK.

– Ja ću tebe da vodim na vašar, teferič kažemo u Bosni, gde bude po 40.000 ljudi- rekao joj je Bosanac a JK mu je odgovorila- Samo ako nema mrtvih životinja.

– Ko je tebi dozvolio Aldine d apevaš Šabana?- pitala je Viki- Nije tvoj stil. Kad pevač sevdalinke to je super. A ti Marija, dala si Arnesu glas a mojoj Kristini ne?

-Pa da, smatrala sam da je zaslužio moj glas u drugoj pesmi- odgovorila je Marija, a JK se nadovezala- Ja bih mu dala sad treći naknadno, ali ne mogu. Ali dala sam prvom jer je bio bolji.

– Viki tvoja kandidatkinja je imala 3 kruga da prođe, a Milijev kandidat je tek prvi put ovde, ja bih ga uzeo u svoj tim. Pokazao je emociju. A ona je kiksnula- objasnio je Đorđe David.

Mili je kao AArnesov mentor imao poruku za kraj- Drago mi je da u žiriju ima dvoje, troje ljudi koji su iza tog Arnesovog straha i nesigurnosti prepoznali talenat i emociju.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac