Login/Registracija

Bosanac ispričao ZAGONETKU, žiri i publika zanemeli, niko nije znao šta je ODGOVOR

U ovom sjajnom duelu predstavile su nam se Maja Milutinović iz tima Cece Ražnatović i Dragana Kostova iz Marijinog tima i dale sve od sebe da zablistaju na velikoj sceni i oduševe publiku i žiri, a samim tim se plasiraju u četvrt finale.

Maja se predstavila pesmama „Zemljo moja“ i „Bato bato“, dok je Dragana otpevala „Ima jedan svijet“ i „U inat prošlosti“, a rezultat na kraju duela bio je 6:5 za Maju.

Mili je pohvalio obe kandidatkinje, ali je prednost ipak dao Maji, a on je i presudio u ovom duelu sa svojim glasom. Popović je pitao Viki da je bilo preglasavanje kome bi dala prednost, ali ona je kao iz topa rekla da bi to bila Maja za koju je istakla da je iz kruga u krug sve bolja.

Sa njom se složio i Đorđe David, dok je Draganu pozvao da mu bude gost na koncertu. Snežana je priznala da ne zna kojoj kandidatkinji bi dala prednost, ali je takmičarkama dala korisne savete kako bi bile još bolje.

Bosanac je imao male zamerke na pevanje obe kandidatkinje i to je jasno izneo, ali za publiku i sve u studiju je imao jednu zagonetku, pa je najavio da ko je reši dobija nagradu, a Popović je daje.

– „Šta bog nije video, a narod jeste?“ – pitao je Bosanac, a Mili je dobacio: – Harmoniku!

Međutim niko iz publike se nije javio da zna odgovor na ovo pitanje, ali ni članovi žirija nisu uspeli da pogode šta je rešenje zagonetke.

Ana se složila sa mišljenjem svojih kolega Snežane i Bosanca, ali je i pohvalila obe kandidatkinje. Međutim Dragani je poručila da se primetilo da je umorna.

Marija je čestitala Maji, ali Dragani je rekla da je dala samo 30 posto od onoga što može. Međutim rekla je da razume jer smatra da je takmičarka stvarno bila umorna s obzirom da je došla iz Makedonije.

– Majo čestitam i ponosna sam na tebe, verujem u tebe, a što se Dragane tiče ti si stvarno muzički dragulj i vreme je pred tobom – zaključila je Ceca.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić