Bosanac digao kriterijum ocenjivanja kao za polufinale, a jednu kandidatkinju žiri nije hteo da komentariše! (FOTO)u!

Na veliku scenu kao 4.par stali su Ivana Cvikić (21) iz Laktaša čiji je mentor bio Enes Begović i Goce Boškovski (36) iz Prilepa iz tima Viki Miljković.

Ivana je odabrala pesme “Ruse kose curo imaš“ Usnije Redžepove i “Bolja sam od nje“ Nataše Bekvalac dok je Goce pevao pesmu Parnog valjka “Jesen u meni“ i Masima Savića “Benzina“.

3:2 bio je finalan rezultat što je odvelo Goceta u 4.krug dok je Ivana sa dva gasa ispala iz takmičenja, a njen mentor Enes nije mogao da prisustvuje, pa ju je Saša pitao- Da li je Enes radio sa tobom- a ona je rekla da nije.

Međutim, Snežana i Bosanac su opravdali Enesa, jer je bio bolestan od korone- Nije on neozbiljan da tako pusti kandidata.

26074526e28f4837fce9d13e520b3bab7f113220

-Boškovski, odličan si ali nisam ti dao glas jer sam danas digao kriterijume kao za polufinale pa probam– kaže Bosanac.

-Alo Bosanac ima još 7 krugova do finala, pogrešio si vreme kada češ da probaš- rekao mu je Saša, pa dodao- Prvu kandidatkinju nećemo komentarisati jer joj ni mentor nije tu a nije ni radila.

-Nemam šta da dodam. Od svega mi se dopala samo druga pesma od drugog kandidata- rekla je Marija.

Jelena je počela od Ivane- Lepa si, stabilna, malo školsko pevanje ali super. Neko si ko je veliki potencijal i ja bih sa tobom čuda pravila.

Popoviću se ovaj komentar nije dopao pa ju je prekinuo- Jao Jelena ti tako kažeš svakom kandidatu pa te oni ni ne vide nego ispadnu!, a ona je dodala- Ali mojih je najviše u finalu!

1a13bdb6a04e727bcd9840535e1acdbdbfeb9d53

Jelenu je takođe zanimalo zašto svi pevači iz Makedonije pevaju na ijekavici a ne ekavici, a Bekuta je rekla- Zato što im plasiraju više hrvatsku muziku a ne našu– pa je Jelena rekla- Ali njima je ekavica bliža, zato braćo Makedonci pevajte malo na ekavici.

-Kandidatkinja broj jedan, izgledaš fantastično ali amaterski, i žao mi je što nisi radila sa mentorom, pa je bilo nereavnopravno, a moj kandidat Goce pevao si nazalno. Mogao si bolje jer smo vežbali bolje, i trebalo je da dobiješ minimum 4 a možda i 5 glasova- rekla je mentorka Viki.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac