BORBA TITANA Nijanse presudile ko ide dalje, a Jelena se teško pomirila sa tim (FOTO)

U četvrtom krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Martinijan Kirilovski koji je u timu Jelene Karleuše i Sanel Smolo koji je vežbao sa Draganom Stojkovićem. Prvi se predstavio pesmama „Kad ti zatreba“ Sergeja Ćetkovića i „Onaj ko te ljubi sretan je“ Tonija Cetinskog, dok je drugi izabrao pesme „Oče moj“ Sinana Sakića i „Hvala ti za ljubav“ Šabana Šaulića. Tokom jakog duela mentori su navijali, a posebno Jelena Karleuša koja je Martinijana pozdravila ovacijama. 

da2c526b1c1c955a235d7a5739b7c1658953a909

Glasovi su potvrdili da su bili ujednačeni, a dobili su po pet glasova. Usledilo je preglasavanje koje je odlučilo da pobednik ovog duela bude Sanel dok će Martinijan potražiti sreću u baražu na kraju emisije. 

„Odlučila sam da bude Smolo jer je delovao sigurnije i pevao je dobro. Kod prvog kandidata prva pesma prelepa, a druga se ne peva baš tako. Bilo je mnogo mekano kao da peva Sergej Ćetković Tonija Cetinskog, a to su ogromne razlike“, bila je zamerka Marije Šerifović. Đorđe je čuo da je Sanel prehlađen i čestitao mu kako je pevao u tom stanju. 

„Obojica fantastični, pogotovo Smolo zbog prve pesme koju mnogo voli. Potrudiću se u baražu da pomognem Martinijanu da prođe dalje jer to apsolutno zaslužuješ“, otkrila je Viki. Bosanac je zamerio svom kandidatu što je ponovo pevao bolestan i poručio mu da „tvoje prehlade i tezge moraju ostati u Kaknju“. 

Jelena je čestitala protivkandidatu na prolasku, a onda pročila svom da je makedonski zmaj i da je pevao bez greške. 

„Mislim da si ti večeras trebao da ideš dalje. Pevao si bez greške. Ovo glasanje je bilo samo stvar nijanse. Dok ja sedim ovde za tebe Martinijane nema zime“, rekla je Jelena. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić