Login/Registracija

“Bilo je NEPRIJATNO“ Pevač progovorio o ženinoj LJUBOMORI zbog vrelih scena iz spota

Pevač Oliver Mijanović, kog je publika upoznala u takmičenju “Zvezde Granda“, nedavno je izbacio svoj prvenac pod nazivom “Sve za tebe“ koji preti da postane veliki hit.

Pravi narodnjak, kakav je falio u poslednje vreme na muzičkoj sceni, Oliver je odabrao da snimi već na prvo slušanje u studiju, verujući u njegov uspeh.

Majka mi je pomogla oko odabira pesme, ali sve je nekako bilo spontano. Otišli smo da poslušamo demo snimak kod Raleta genijalca, i čim smo čuli ovu pesmu oduševili smo se odmah. Nije laka za izvođenje, puno vsina i trilera, ali čim sam ušao da snimam sve kockice su se sklopile– rekao je pevač.

Za pesmu je uradio i zanimljiv spot u kome se kao glumac odlično snašao. Međutim, zbog malo slobodnijih scena u spotu u kome se Oliver mazi sa atraktivnom brinetom u bazenu, mnogi su se pitali kakva je bila reakcija njegove supruge sa kojom ima dvoje dece.

Nije joj bilo baš prijatno (smeh). Zna ona kakvim se ja poslom bavim, razume me, ali isto tako zna i koliko ja nju volim i poštujem. Mi preko te ljubavi hendlujemo sve. Ipak, mora biti male doze te ljubomore, jer ako ne postoji to nije prava ljubav, to je foliranje- iskren je bio pevač.

Ako još niste poslušali pesmu i pogledali spot to možete učiniti klikom na video ispod:

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac