Login/Registracija

„BIĆE LUDO I NEZABORAVNO“ Viki Miljković peva šeicima

Viki Miljković će prvi put u karijeri pevati u Dubaiju. Ona će u četvrtak, 30. januara nastupiti u velikoj dvorani jednog luksuznog hotela u Emiratima, a kako saznajemo, ništa nije želela da prepušta slučaju, te je svoj nastup osmislila do detalja. 


Viki na put kreće već danas i to sa suprugom Tašketom i kompletnim bendom, a za Grand Online najavila je neverovatan muzički spektakl u Emiratima. 

– Nakon 30 godina karijere prvi put pevam u Dubaiju i mnogo se radujem. Jedva čekam da pevamo moje stare i nove hitove. Biće ludo i nezaboravno obećavam -izjavila je Viki. 


Kako saznajemo, pored naših ljudi koji žive u Dubaiju, na njen koncert doći će i bogati šeici, a nama ostaje da vidimo da su Arapi već naučili popularnu koreografiju za njen hit „Crno na belo“. 


Pored toga što radi nastupa punom parom, Viki je nedavno najavila i da uveliko radi na novom albumu.

– Nadam se da će uskoro prestati korona, moj album je spreman. Ja inače album nisam izdavala od 2009. godine, bilo je dosta singlova, a album je bio spreman krajem 2019. Čekali smo da ga izdamo 2020., ali krenula je korona i moj tim i ja smo apsolutno bili u pravu da nije bilo adekvatno vreme za album.  Sad želim da makar od polovine proleća, leta, kad se prolepša vreme da se svi posvetimo nekim lepšim temama, da se vratimo starom životu, starim navikama, da se grlimo, ljubimo, izlazimo i da bude novih pesama i novog albuma i onda ću odprilike tad i ja izaći na tržište sa novim albumom – izjavila je. 

Pevačica je tokom korone pokrenula i novi biznis, o čemu je govorila za Grand Online. 

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: I. Ankić