BEOGRADSKI DUEL: Oliver više nije amater, a Anđela opravdala zalaganja mentorke (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su se takmičili Oliver Mijanović iz Beograda koji je u timu Viki Miljković i Anđela Tasić koja je u timu Jelene Karleuše. Prvi takmičar se predstavio pesmama „Majko sve ti opraštam“ Šabana Šaulića i „Nije ljubav fotografija“ Saše Matića. Mlada dama iz Beograda odabrala je pesme „Nije nam se dalo“ Maje Marković i „Zbunjena“ benda „Negativ“. 

8620442d5fc108a29b41f5d15da077c8bcf54896

Žiri je sve vreme pomno slušao izvođenje kadidata i na kraju je Anđelu nagradio sa četiti glasa, dok su Oliver dobio dva. Oboje će potražiti sreću u baražu.

„Bio je ovo beogradski duel. Anđela trema te ubila ali tvoj problem je otvaranje usta. Olivere ti si meni bio bolji u prvoj pesmi i neverovatno ali tebe je u drugoj pesmi savladala trema. Mislim da je najispravnije bilo što sam glasao za oboje“, rekao je Đorđe. 

„Anđela zaslužuje ove glasove, a Oliveru sam dala glas jer je prvu pesmu otpevao dobro“, rekla je Snežana. Marija nije dala glas Oliveru jer joj se, za razliku od svih, nije dopalo kako je pevao. Ana je savetovala da Oliver ne izvodi više ni Šabanove ni Matićeve pesme, a Anđeli je rekla da joj se odmah dopala. 

„Olivere izgledaš kao italijanski pevač zgodan si i lep. Samo pametan izbor pesama molim te. Moja kandidatkinja je vrhunski talenat i nema za nju zime u budućnosti“, rekla je Jelena. 

„Zamolila bih da budemo relani. Što se tiče Olivera mislim da je njegov napredak najveći plus. Meni se lično jako dopalo kako si pevao i ti si jedan od onih kandidata koji jako sluša, koji je redovan i koji se mnogo trudi. Anđela je mnogo slatka i lepa kao i nastup koji je bio odličan“, rekla je Viki.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić