Login/Registracija

Bekuta SRCEPARAJUĆOM PORUKOM čestitala Mrki rođendan: “Šta bih danas kuvala i pevala da si tu…“ (FOTO)

Danas je na Novom groblju u Beogradu održan šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću, koji bi da je živ baš na današnji dan proslavio svoj jubilarni, osamdeseti rođendan.

Upravo zbog toga njegova dugogodišnja partnerka pevačica Ana Bekuta ne može da sakrije tugu što umesto odlaska u kafanu na slavlje, mora da poseti njegov grob.

Ana je ovim povodom srceparajućom porukom čestitala Mrki rođendan, koju prenosimo u celosti:

– Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi – ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio– glasila je poruka na pevačicinom Instagram profilu.

……

POGLEDAJTE I:

Ana Bekuta stigla na POMEN voljenom Mrki pa se kroz SUZE obratila svima (FOTO)

Foto: Grand Online/ Instagram,
Autor: T. Bogavac