Login/Registracija

Bekuta okrivila Đorđa, Sneža FRAPIRANA: „Ovo se nikad nije dogodilo u ZVEZDAMA GRANDA, SRAMOTA“ (VIDEO)

Peti krug „Zvezda Granda“ se bliži kraju, varnice među čuvenom sedmorkom postaju sve veće, pri čemu maske polako padaju, u šta smo se uverili u ovonedeljnoj epizodi.

06b805d79f575ccb2a5e767922a23037fae83151

Ove subote pravo lice pokazala je mentorka Ana Bekuta koja je prvenstveno bila objektiva i, uprkos tome što je njen kandidat dobio šest glasova, održala mu bukvicu jer je nije poslušao. 

– Moram da te kritikujem, neću više da ćutim, ako vežbamo treba da me poslušaš, šta ću ti ja onda?! Ne trebam ti ako je tako, onda se spremaj sam- poručila je, dok je tokom narednog duela bila još surovije iskrena a sve zbog stajlinga kandidatkinja koji joj se nije dopao. 

Dve atraktivne devojke ponele su smele odevne kombinacije, što je Anu i Snežanu dovelo do toga da izuste ono što ih njih nismo očekivali.

11cbb81b4229816a68e41f053e311204c1ba93dc

–  Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe, što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad- rekla je Ana, a Snežana dodala da nije u problem u tome što su gole, nego što su vulgarne.

– Lepa Brena je ceo život nosila suknjice i gaćice su se videle, ali nikada nije bila vulgarna. Ovo je nedopustivo– poručila je, a zatim su se obe složile da se ovako nešto nikad nije dogodilo u „Zvezdama Granda“ i da žiri ne bi trebalo da toleriše ovakvo oblačenje, što je izazvalo žestoku raspravu.

Đorđe David poručio je Ani da je zla baba i da treba da smrša, ali ni ona mu nije ostala dužna (VIŠE O TOME OVDE).

216002bc5aa440eea49003e063c9ed4690d312e2Izgleda da je žiri rešio da stavi sve karte na sto i da bez dlake na jeziku komentariše sve što im zasmeta. Tako je i Marija Šerifović ocenila povratnika Hamzu Sokolovića, čiji joj se nastup uopšte nije svideo. 

– Imaš 24 godine, a energetski kao čikica od 48. Znam celu priču, ali daj malo da izađe iz tebe ta mladost. To fali, sve ostalo je okej, prošlo je godinu dana-  poručila mu je Marija, što je uvredilo Svetlanu koja ima 48 godina. 

c1594b2835626775bca465b319d97d54478c0b5eJoš jedan duel izazvao je ljutnju među članovima žirija, a sve zbog Igora Simića koji je u takmičenju otpevao Cecinu pesmu „Znam“, ali u aranžmanu koji je uradio njegov mentor Mili. 

Unakazili ste je, ne liči na tu pesmu. Sledeći put ostavite delo kakvo jeste. Više mi se dopao u drugoj pesmi, jer sam se u prvoj razočarala kad sam čula aranžman. Svakako, ti se performer, i ja sam te uvek branila- rekla je Ceca kandidatu, dok se Mili pravdao da nije tako zvučalo u studiju. 

Loš nastup imao je i jedan od favorita, inače Marijin takmičar koji je ove subote direktno ispao iz takmičenja, što je Svetlanu izbacilo iz takta. 

Meni je strašno žao što si ti ispao, nisi zaslužio, ovo je velika nepravda. Nisi moj kandidat ali strašno volim kako ti pevaš, ti imaš nešto i nisi uopšte bio loš večeras. Mi tražimo emociju i utisak što ti i daješ, ja sam šokirana što se ovo desilo–  povišenim tonom je poručila. 

bbb555dec7631a2c53092e85ad6be106b17ff0a8

Ove subote dogodile su se i lepe stvari kao što je neverovatna transformacije takmičarke iz Splita koju u prvi mah niko nije prepoznao. Ipak, brzo je pala u senku zbog rasprave koju je pokrenuo Mili i to zbog glasanja. 

On je optužio svoje kolege da su maliciozni i nepravedni, a sve u odbrani svoje kandidatkinje Snežane Kačar. 

– Mi smo došli ovde da tražimo zvezdu, ali po vašem glasanju prema mojim kandidatima vidim da postoji malicioznost. To što Snežana ima tri glasa to je apsolutna glupost i nepravda – rekao je Mili, nakon čega ga je Bosanac zamolio da ne vređa. 

Kako se završila ova svađa u koju su se na kraju svi umešali, pogledajte u celoj emisiji koja je pred vama. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić