Login/Registracija

BAKŠIŠ SE ZA ŠEĆER LEPI: „Bude po NEKOLIKO DESETINA HILJADA EVRA, ROLEKSA I ZLATA“, šokirao pevač

Proslavljani učesnik takmičenja „Zvezda Granda“, Nikola Ajdinović jedan je od naših najtraženijih pevača na veseljima širom dijaspore, a osim neverovatnog glasa, publika ga je zavolela zbog njegove harizme i pozitivne energije.


Koliko voli muziku i svoj posao svdeoči i činjenica da je zarad dobrog veselja spreman da peva sve što se traži, a pre nekoliko godina sve je nasmejao izvođenjem pesme „Mama voli bebu“ u narodnjačkoj verziji.

– Pevam sve. Ima svašta od šaljivih pesama kao što je „Mama voli bebu“, ali pevamo i vesele i tužne, ima tu svega i svačega– rekao je Nikola za Grand Online.

Bez lažne skromnosti, pevač priznaje i da je omiljen kod publike koja nikada nema zamerke na njegove nastupe.

– Ja sam zaista tražen. Ono što ne znam od pesama, ja naučim ili nešto nabacim, ali uvek se snađem, vole me ljudi– iskren je bio Ajdinović.


Uvek aktuelna tema u medijima je i bakšiš koji pevači dobijaju o čemu je Šećerko otvoreno govorio za naš portal.

– Bude par desetina hiljada eura na koje se svi talimo. Ne ide to sve meni, da ne misle ljudi, tu je i orkestar– objasnio je pevač.

Međutim, novac nije jedini vid na koji ga publika časti, a nedavno je dobio i skupocen poklon kojim se pohvalio.

– U pijanstvu bude svega. Evo sat sam dobio i to Rolex pravi je, ima žig, šifru, sve. Bude tu i ključev,a lančića, prstenja, ali ja to vratim njihovim suprugama i ćerkama. Novac može, ali kartice i zlato ne.


Svoju popularnost stekao je u najpopularnijem muzičkom takmičenju, koje i danas radno prati, a nas je zanimalo i da li je u nekom takmičaru prepoznao svog naslednika.

–  Ima ozbiljno dobrih talenata, ali nisam obratio pažnju da neko baš toliko dobro peva, ali bio je jedan mladić Jusuf Šingoli koji je izuzetno dobar pevač- tvrdi on.


Iako vredno radi na svojoj karijeri koja mu je trenutni fokus, Ajdinović je i porodičan čovek koji obožava da provodi vreme sa svojim najmilijima koga nažalost zbog posla ima sve manje.

– Moraš da imaš ljude oko sebe koji imaju razumevanja. Nažalost nisam uvek sa svojom porodicom i svašta propuštam, ali trduim se kad god mogu da budem sa njima. Moja braća su uvek tu za mene jer sam ja sam sav u obavezama, ali dok imam njihovu podršku mogu da funkcionišem- rekao je pevač.

Pored redovnih nastupa, Šećerko ima i velike planove kada su nove pesme u pitanju.

– Planiram mnogo pesama. Opet radimo projekat sa Draganom Ćirkovićem Ćirom, radim i sa Dejanom Kostićem, sarađujem i sa Saškom Nikolićem… biće svašta novo za publiku ove godine samo da nađemo vremena– zaključio je Nikola za Grand.Online.

BONUS VIDEOFoto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić