Login/Registracija

Bajka na njihov način: Uspavana lepotica i izdepiliran muškarac! (FOTO)

Prvi duelisti za večeras bili su Nenad Dmitrović Necone (27) iz Kovina koji nam je pevao pesme “Vratia se barba“ grupe Pro arte i “Jogoslavija“ Amadeus benda, dok je njegova protivnica Tijana Mitić (25) iz Pirota pevala “Ja za ljubav neću moliti“ Nine Badrić i “Luda za tobom“ Lepe Brene.

Rezultat ovog duela bio je u korist Nenada, iz tima Đorđa Davida, koji je osvojivši 4 glasa otišao u naredni krug, a Tijana iz Milijeve ekipe ispala je sa samo jednim osvojenim glasom.

Kako je Marija dala glas i Nenadu i Tijana prva je dala svoj sud- Necone, bio si mi zanimljiv, ova prva pesma naročito, ali ne znam koliko će mi na dalje biti zanimljivo. Šta ćete da radite ne znam. Tijana ti si bila uspavana lepotica, nezainteresovana a ovde moraš d agrizeš. Zaslužila si jedna do dva glasa, jer da si bila u prvom krugu išla bi dalje, ali za četvrti nisi. Šteta, jer bilo je manje dobrih i lepih pevača od tebe.

– Nenade dala sam ti glas zbog pevanja, ali si me ekstremno nervirao večeras. Jedva sam izdržala. Ti si kao Frankenštajn, tvorevina svog mentora. Ti radiš ono što on kaže i vuče tvoje konce. I moram da te pitam, jel ti imaš najlon čarape?- pitala je JK Nenada, ali se Marija ubacila umesto njega- Nema, ali je šminkao noge. Ima puder. Videla sam– a onda je Jelena odgovorila- Pa bolje je izdepiliran od mene.

-Pa bar nas je zabavio. Šta vam je?– pitao je Saša Popović, pa dodao- Znamo da dobro peva, sad treba da bude zanimljiv.

Kada je reč o Tijani Mitić, Jelena je takođe imala komentar- Izgledaš savršeno, ali ništa od tebe. Mili samo što se nije porodio umesto tebe. Bila si lepa, uspavana, mlaka pegla. Takvi ne prolaze u ovom poslu.


Manje više, svi članovi žirija imali su isto mišljenje kada je reč o kandidatima, a kako su pojedini predugo komentarisali, Marija je imala predlog- Mi treba kao u Skupštini. Minut izlaganja, i recimo ako hoćeš neku repliku dobiješ 30 sekundi i ćao!

Kada je red došao na mentore, prvi se oglasio Đorše David- Kroz ove pesme smo aludirali na neka lepa, stara vremena. A drugo, 21. je vek, nosi dečko bermude, i naravnod a će da se izdepilira a ne da dođe kao ovan dlakavi. Svakako, za sledeći krug moraćemo stepenik više.

– Necone, ti si u ovaj šou uneo nešto drugačije i novo, znači nešto se desilo. Zasluženo si prošao. Što se tiče moje Tijane, nezasluženo jedan glas. Ovakvoj devojci je trebalo dati šansu– završio je Mili.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac