Login/Registracija

ARIJANA GRAND opčinila žiri, desila se NEOČEKIVANA SITUACIJA! „Požurite, svašta sam radio, al’ porađ’o nisam“, vikao Voja

U „Zvezdama Granda“ do sad smo imali razne situacije, ali ovakvu, čini nam se, nikada. Takmičar se preznojavao na sceni, Voji u bekstejdžu nije bilo nimalo lako, a i žiri je svoje izlaganje drastično skratio.

Sve je krenulo nakon završetka duela Arijane Kelečević (20) iz Laktaša i Olivera Mijanovića (22) iz Beograda, kada je Saša Popović zatražio da prikažu bekstejdž i ugledao takmičarovu suprugu koja je u devetom mesecu. 

– Ljudi, požurite malo, termin joj je danas. Svašta sam radio, al’ porađ’o nisam – poručio je Voja i time nasmejao sve članove žirija. Povelo se pitanje, budući da Oliverova draga nosi dečaka, da li će se zvati Saša po direktoru „Granda“, ali su svi konstatovali da bi Zvezdan bilo idealno ime. 

Tokom emisije saznali smo da je Oliverova supruga insistirala da dođe na snimanje i uživo isprati kako će njen dragi izvesti pesme „Pukni zoro“ i „Oči jedne žene“, koje je pripremio sa mentorkom Viki Miljković. 

I dok je Oliver dobio samo tri glasa žirija, njegova protivnica je sa numerama „Januar“ i „Haljina“ dobila četiri. Upravo zbog trudne supruge, Popović je Oliveru dodeli četvrti glas i pustio ga u baraž, a ni žiri nije želeo mnogo da komentariše njegov nastup. 

Povela se polemika da li i Arijana treba da ide u baraž. 

– Moj stav je da je ona top i da ne treba da ide u baraž- rekao je Sale, dok Džodrž ne misli tako. On je objasnio da se Arijana gušila zbog intonacije u prvoj numeri, dok je u drugoj popravila utisak. 

Ti si odličan paket za „Zvezde Granda“, ali moraš još malo da poradiš na pevanju. Oliver kao da je žurio večeras – izjasnila se Snežana, a Karleuša dodala da žuri da vodi ženu na porođaj.

Reči hvale Jelena je uputila i Arijani, dok se Mili našalio da može da bude nova Arijana Grande. 

– Može da bude Arijana Grand, kakva je mačka da sam ja kao žena odreagovala. Njoj je svet pod nogama. Kompletniju devojku do sad nisam videla, treba to da iskoristi – dodala je Karleuša. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić