Login/Registracija

Andreana Čekić konačno progovorila o svom novom dečku i otkrila pravu istinu (FOTO)

Pevačica Andreana Čekić je već neko vreme u centru medijske pažnje zbog njene veze sa oženjenim Markom Miloševićem. U medijima se spekulisalo kako je zvezda Granda kriva za okončanje njegovog braka kao i da zbog nove veze ne viđa ćerku. Međutim, popularnu pevačicu uopšte ne dotiču takvi natpisi i uprkos svemu objavljuje fotografije sa novim partnerom.

……

Andreana je uplovila u novu vezu nakon što je odlučila da se razvede od kolege Ivana Miladinovića, a posle  toga oglasio se i njen „bivši muž“ kome je to zasmetalo. Međutim, pevačica nije marila za takve komentare, a po svemu sudeći neće ni u buduće. Tokom snimanja emisije „Zvezde Granda Specijal“ ona je otkrila pravu istinu o njenoj novoj vezi i kako se oseća povodom svega što se o njoj piše u poslednje vreme.

……

„Ivan i ja smo u procesu razvoda, a i Marko se takođe razvodi. Laž je da mu branim da viđa ćerku. Osećam se voljeno. Veoma je teško sve ovo kroz šta oboje prolazimo ali verujem da će naša ljubav pobediti“, rekla je pevačica na snimanju emisije kod Saše Popovića. 

Autor: A.Bakić