Ana Vlajić prolazi kroz TEŽAK PERIOD, Đorđe David otkrio: „Pomažu joj kolege“

Ana Vlajić, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, zaista prolazi kroz težak period u životu. Nakon razvoda od pevača Darka Vlajića, takođe učesnika popularnog takmičenja, roker i njen mentor Đorđe David je otkrio da je pevačica u haosu jer je ostala sama sa troje dece.

3ff142323b533dd8876d91fd1a122836af6067bf

– Ana i Darko više ne žive zajedno. Već neko vreme se nisu slagali i nije mogla da ostane u braku sa njim. Ona trenutno sa decom živi u Smederevu, dok je on ostao u Lazarevcu- rekao je prošle godine izvor blizak paru, dok je Đorđe sada potvrdio da nije sve idealno u njenom životu, ali mu je drago što su njegovi kandidati uskočili u pomoć.

– Svima iz tima sam rekao da je prijateljstvo najskuplja stvar na svetu, a da se se jako lako izgubi. Ana Vlajić je sada u situaciji u kakvoj jeste i ponosan sam na to što su je svi muškarci iz mog tima zvali i ponudili da peva sa njima. Zašto? Zato što je ona majka, ima troje dece i njoj je pomoć najpotrebnija. Meni je fenomenalno kada vidim na koji način se oni podržavaju. Tu nema muvanja, zaista su kao braća i sestre – rekao je Đorđe za Grand Online i dodao da je ponosan na potez svojih takmičara. 

f851bafdf039d1f66468f29a9e481571d6214994

POGLEDAJTE I

SVIRAJ KRAJ: Majka troje dece raspametila izgledom u ZVEZDAMA GRANDA

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić/S.Čumić