Login/Registracija

Ana Bekuta RAZNEŽILA porukom upućenoj NJOJ: “Obogatila je MOJ ŽIVOT“

Požrtvovanost, mnogo rada i strpljenja mentorke Ane Bekute kroz takmičenje “Zvezde Granda“, dovelo je čak dve učesnice do samog finala.

Tamara Živković i Sandra Mladenović od završetka sezone ne pronalaze dovoljno reči da zahvale poznatoj pevačici na svemu što je za njih učinila, a ni sama Bekuta nije štedela komplimente na račun svojih pulenki. 

– Na kraju svake sezone osećam se kao razredna koja je ispratila u život mlade ljude. Mojim devojkama želim najlepšu moguću karijeru– izjavila je Ana odmah nakon završene finalne večeri.

Ipak, reči podrške i zahvalnosti među ovim devojkama još uvek se razmenjuju putem društvenih mreža, te je osamnaestogodišnja Sandra imala potrebu da još jednom javno spomene svoju mentorku.

– Kada doživite da učite od najboljih, znajte da ste na vašem putu načinili prvi i najbitniji korak. Temelj je neophodan da bi kuća mogla da se gradi. Vaši saveti neopisivo su vredni, kako za muziku, tako i za život. Pamtiću ih uvek. Zato vam od srca hvala– napisala je Sandra na svom Instagram profilu.

Ova objava raznežila je Ana Bekutu, čiji je odgovor upućen Sandri istopio srca svim njenim pratiocima, a mi ga prenosimo u celosti.

– Moja Sandra – lepa iznutra kao i spolja, ove sezone u takmičenju Zvezde Granda, zaista je obogatila moj život. Dok ona govori da je mnogo naučila od mene, ne sme zaboraviti da sam i ja učila od nje. Svi oni koji misle da se nešto može naučiti samo od starijih i iskusnijih su u zabludi – učiti treba od onih čije vreme tek dolazi kako bi se što bolje snašli u tom vremenu. Sigurna sam da je pred Sandrom duga, lepa i bogata karijera, a ja ću dati sve od sebe da joj pomognem u stvarima koje još uvek pripadaju mom vremenu. Sandra, ljubim te!- glasio je Bekutin odgovor.

POGLEDAJTE I:

Ana Bekuta SABRALA UTISKE NAKON FINALA: Preplavljena emocijama poslala VAŽNU PORUKU svim takmičarima

SNOVI SU POSTALI JAVA Sandra se prisetila svoje prijave za Zvezde Granda: „Bila sam SKEPTIČNA“

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac