Login/Registracija

Ana Bekuta oborila REKORD u Vrnjačkoj Banji, a na ovaj detalj niko nije obratio pažnju (VIDEO)

Ana Bekuta večeras je napravila pravu pometnju na otvaranju Karnevala u Vrnjačkoj Banji, gde je dvočasovnim koncertom oborila rekord posećenosti na ovoj prestižnoj manifestaciji. 

U društvu svog menadžera pevačica je izašla na velelepnu scenu, gde su je dočekale ovacije i gromoglasan aplauz publike koja je željno čekala da uživo čuje njene najveće hitove. 

……

Kako naš izvor tvrdi, večerašnji koncert u Banji oborio je sve rekord posećenosti u ovom gradu, a pevačica se na tome prvenstveno zahvalila svojoj publici koja je verno prati godinama.

……

Svi oni koji su bili u Banji kažu da ovakav spektakl odavno nisu videli i čuli, a ni Ana nije štedela ni glas ni energiju, te je publika je uglas sa zvezdom večeri pevala od prve do poslednje pesme.

Inače, diva narodne muzike se pojavila u fenomanalnom modnom izdanju- šarenoj, dugoj haljini koju je upotpunila sa teksas jaknom, a ono što je malo ljudi primetilo jesu zelene cipelama svetskog dizajnera koje vrede nekoliko hiljada evra i koje su poslednjih meseci veliki hit u svetu.

Autor: I. Ankić