Alina Juhart otkrila emotivni status, pa iznenadila sve: „Nije ništa zvanično“ (VIDEO)

alina

Transrodna učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Alina Juhart uspela je da se plasira u peti krug, a u razgovoru za Grand je priznala da nije dala sve od sebe kada je nastup u četvrtom krugu u pitanju.

Takmičarka ističe da je prihvatila sve sugestije i kritike članova žirija, a dodaje da je čuvena osmorka ovog puta bila u pravu.

-Iskreno, slažem se sa njima svakao, bilo mi je danas jako teško, odnosno uhvatila me je neka trema. Bilo mi je malo vruće, tako se desi, nekada ti ide, nekada ti ne ide. To je prirodno i normalno zaista nekada ti nije dan – kaže ona i otkriva kako se nosi sa kritikama:

-Najiskrenije, teško je, nije lako, pogotovo kada čuješ komentare koji su na mestu. Ja naš žiri stvarno poštujem i slažem se sa njima. Prosto ne mogu ništa da kažem kada čujem sebe da ne pevam tačno. Moram da se izborim da radim što više i da bude još bolje. Verovatno i taj scenski nastup oduzme mnogo toga kada je pevanje u pitanju, nestane ti daha i tako dalje, ali opet dobro je.

Kada je u pitanju repertoar za takmičenje, Alina se konsultuje sa svojom mentorkom Cecom Ražnatović za koju kaže da joj dosta pomaže kada je u pitanju i pevanje i celokupan nastup.

-Ja već imam neke ideje u glavi za naredni krug, ali svakako ću da vidim sa Cecom. Ona uvek pokuša da svima nama pokaže ono najbolje, ostalo je na nama – dodaje ona.

Alina je nedavno za Grand priznala da je ispunjena i na emotivnom planu, ali je bila tajanstvena kada je dečko u pitanju. Sada nam je otkrila šta mora neko da poseduje da bi osvojio njeno srce.

-Nije ništa zvanično, ne bih ništa da pričam, neka ide pravim ritmom. Pre svega taj neko mora da bude svoj, da bude veren sebi da ima srce na pravom mestu, da može da me nasmeje i da je visok, pošto sam ja visoka još na štiklama – zaključila je Alina kroz smeh.

U videu pogledajte šta je još Alina Juhart rekla pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/A.Dačić