Login/Registracija

„Aleksandra Prijović bila je žena Breninog sina“ Filip Živojinović napravio pravu pometnju na mrežama

Filip Živojinović, sin slavnog tenisera Bobe Žovojinovića se ne oglašava često u javnosti. On gleda da se drži podalje od medija,a za odnose sa javnošću u njihovoj porodici je zadužena njegova supruga Aleksandra.

Ovaj put Filip nije mogao da ostane imun, pa se oglasio na Tviteru i uneo dodatnu zbrku. On je pokušao da objasni porodične odnose Živojinovića, pa je nastala prava pometnja.

19a90d953035b1af2344ef48117f7cb3bf045e73

– Aleksandra Prijović bila je žena Breninog sina. Sad je Brenin sin muž Aleksandre Prijović – piše u tvitu

 – U trećoj sezoni će se ispostaviti da Brenin sin nije čak ni Brenin sin – odgovorio je on, pa je usledio niz komentara korisnika pomenute društvene mreže.

Ovo je izazvalo pravu pometnju, jer mnogi ne znaju da je Filip Bobin sin iz prvog braka, a da sa Brenom ima sinove Stefana i Viktora. 

ca45df37434503e6289be943074bff484548e2dc

Nedavno je Aleksandra govorila o odnosu sa Brenom i Bobom, pa se prisetila kako su Filip i ona saopštili porodici da su u vezi: 

– Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo. Oni su bili divni prema meni, od prvog dana su me odlično prihvatili – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković