Login/Registracija

6 GLASOVA KAO VRATA! Žiri se u potpunosti složio, pa poručio: „BRAVO CARE“

Lučijano Šečić (17) iz Zagreba koji je bio u timu Marije Šerifović predstavio se ove večeri pesmama „Amalipe“ i „Da ili ne“ i osvojio svih šest glasova stručnog žirija.

– Lučijano, t si prvi kandidat koji dok je pevao prvu pesmu ja sam uživao imajući neki svoj tekst, uopšte me prevod ne zanima, ali sam ja sklopio tekst, bravo momče bolji od tebe za ovu romsku muziku se nije pojavio – prokomentarisao je Bosanac.

– Pretalentovan si i premuzikalan i možeš dosta toga, još ti malo fali da sazriš. Bravo – rekla je Viki, dok je Ceca navela: 

– Ja sam uživala, prva pesma je bila čista egzotika i melem za uši i za dušu. Lep si, sladak si i pun energije i ti užvaš u onome što radiš, to se čuje.

– Od prvog pojavljivanja do sada ti si za mene zvezda i takav potencijal, samo pesme ako ti se potrefe, gotovo. Samo budi ono što jesi – rekao je Mili, dok mu je Bekuta poručila da ostane dete do kraja života.

– Lučijano, ti si jedno poslušno i izuzetno talentovano biće. Bravo, care – kazala je Marija nakon čega je takmičar uz pohvale i komplimente svih članova žirija zadovoljno napustio scenu.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić