12 najboljih učesnika se plasiralo u šesti krug! (FOTO)

Novu epizodu „Zvezda Granda“ obeležili su nastupi 10 duelista koji su se potrudili da oduševe članove žirija ne samo svojim talentom već i scenskim nastupom i neobičnim stajlingom. Pošto je konkurencija sve jača, činilo se na trenutke da žiri vodi računa o svakom detalju jer je samo četiri kandidata uspelo da se plasira direktno dalje. 

U toku jednog ženskog duela došlo je do rasprave između Viki Miljković i Jelene Karleuše o tome koja ima prirodnu, a koja „kupljenu“ zadnjicu. Pošto je diva primetila da Viki ima četvrtastu „pozadinu“, pevačica nije birala reči pa je uzvratila da je i ona mogla da ima veliku da je htela da ide kod hirurga. 

efc78103dd8d638e9944fe863190ae37f8007597

Šalu na stranu, kandidati su dobili konstruktivne kritike i lepe komplimente koji će im dati vetar u leđa za dalju borbu do finala. Oni koji su posle baraža uspeli da prođu dalje su: Aleksandar Ljubičić, Tijana Kadović, Šefki Jahjić, Sara Jelaš, Nemanja Bačilović, Aleksandra Saška Hajder, Antonio Kristofić, Lejla Zahirović, Svetlana Đukić, Boris Petrović, Marijana Jukić i Alem Kadić. 

Pogledajte celu epizodu: 

https://youtube.com/watch?v=YtVYTuAXMUU

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić