Login/Registracija

Zvrk za fotke danas nosi titulu NAJATRAKTIVNIJE PEVAČICE, da li znate o kome je reč? (FOTO)

Preslatka, crnokosa devojčica sa fotografije rođena je 1988. godine u Beogradu, a danas važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih domaćih pop-folk pevačica.


U prestonici je završila osnovnu i srednju školu, a zatim i studije psihologije na jednom privatnom univerzitetu. Međutim, od malih nogu gajila je veliku ljubav prema muzici i klaviru koji je svirala, te ne čudi što je pored zvanja psihologa ipak odabrala pevačku karijeru.


Dugo godina ova lepotica nastupala je na beogradskim splavovima i bila jedna od najtraženijih klupskih pevačica, a najveći broj ljudi za nju je saznao zbog pevača Ace Lukasa koji ju je na svom koncertu u Areni pozvao da dele binu i pevaju pred više od 20 hiljada ljudi.

Svoju prvu pesmu i spot izbacuje 2008. godine, a pet godina kasnije prvi album pod nazivom “Alisa u zemlji čuda“ koji nailazi na odlične komentare od strane publike.

Ako ste imalo upoznati sa njenim likom i delom sigurno ste pogodili da je u pitanju Marina Visković!


Iako se godinama pisalo o estetskim korekcijama i operacijama koje je imala, gledajući fotografije iz detinjstva rekli bismo da se nije mnogo promenila.

Da li se slažete?

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac