Login/Registracija

Zvezda Granda pred svadbu promenila odluku, voditeljka je odmah posavetovala

Celog života žene maštaju o danu kada će izgovoriti sudbonosno „da“, o venčanici koju će obući, ali i svakom detalju. To upravo čega nekadašnju učesnicu „Zvezda Granda“ Nevenu Stojanović koja će se na večnu ljubav zakleti već šestog maja.

Iako je organizacija u toku, Nensi je otkrila da venčanicu još uvek nije naišla, ali i da se pridržava starih verovanja da budući mladoženja ne treba da je vidi pre samog venčanja.

-Pa jesam u smislu venčanice konkretno, ali za svadbu smo se dogovorili da biram sa kumama i drugaricama, a što se tiče crkvenog zna šta ću da obučem jer ćemo u crkvu zajedno iz kuće da krenemo. Mada problem je što sam za crkvu odabrala odelo, a kažu da žena ne treba u pantalonama u crkvu, tako da ne znam. I sada razmišljam da ipak kupim neku haljinu- priznala je pevačica, a voditeljka Jelena Dimitrijević se našalila.

-Ja znam jednu ženu vrlo dobro, udala se u pantalonama i razvela se vrlo brzo (smeh) Iz ličnog iskustva ti govorim. Nemoj u pantalonama!

-Sad će Nensi da se predomisli sto posto- dobacila je Maja Nenadić nakon čega je usledio smeh.

Samo nakon dva meseca zabavljanja sa njenim izabranikom, na pevačicinoj ruci zasijao je verenički prsten, a mnogi se i dalje pitaju ko je momak koji je osvojio Nevenino srce.

-Ogromna je to organizacija i ogromna stres oko svadbe, mada je problem što sam ja veliki perfekcionista, sve mora da bude cakupm pakum. Moj Mića je tu, isprati sve, čim dođe sa posla ja ga vodam da završavamo, šta ću zahtevna sam. On radi od osam do četiri i od četiri akcija. Moram da priznam da je on više prilagodljiv od mene, takav je tip osobe. Ja se teško budim i udem često drndava- rekla je Nevena koja ne krije sreću što je pronašla osobu koja razume njenu profesiju.

Instagram/nensy.stojanovic_official

-On je stvarno od prvog momenta rekao da ne bi počinjao ništa sa mnom da je imao taj vid predrasuda. Drugo pročitao me je kakav sam tip. Nema on problem sa tim, čak mi je i velika podrška- sa ponosom je priznala, a sada se na društvenim mrežama pohvalila burmama koje su odabrali za venčanje.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović