Login/Registracija

Zvali su je tezgaroška princeza, sa 14 godina pevala na svadbama, a sa ovom pevačicom se najviše zbližila: „Sad smo i komšinice“

LEPA DJORDJEVIC GP SNIMANJE 28022023 FOTO FILIP 7

Kada se prvi put pojavila na muzičkoj sceni, Lepu Đorđević prozvali su tezgaroškom princezom je je sa 14 godina već bila najtraženija pevačica na veseljima. Danas tvrdi da joj taj naziv uopšte ne smeta, iako se svojevremeno zbog porodice povukla iz javnog sveta.

Novinari su me tako prozvali jer im je bilo simpatično da neko tako mlad kao što sam bila ja radi veselja rame uz rame sa starijim kolegama – objasnila je Lepa i otkrila ko joj je bio najveća podrška, budući da je kao maloletna devojčica i po deset sati pevala na veseljima.

Najveća zaštita i podrška su mi bili roditelji. Kao i moj deka, uvek je bio tu neko iz porodice. Nisu naravno bili svi odjednom, ali su se smenjivali. Pratili su me na nastupe u skladu sa svojim obavezama sve dok se nisma malo osamostalila i dok se nisu uverili da sam dovoljno zrela– objasnila je pevačica.

lepa djordjevic parada 1

Iako je estradni svet surov, a iskrena prijateljstva veoma retka, pevačica tvrdi da joj je jedna koleginica ipak posebno draga.

-Imam nekolio drugarica sa estrade, jedna od njih je Ćana. Sa njom sam najbliža,družile bismo se i da nismo u istom poslu -rekla je Đorđevićka i dodala:

Poklopile su se energije jednostavno. Doživljavam je kao svoju sestru. Veliki plus svemu tome je što sam se vratila u svoju zemlju, pa nas više ne deli ni ta fizička razdaljina. Sada smo i komšinice.

LEPA DJORDJEVIC GP SNIMANJE 28022023 FOTO FILIP 15

BONUS VIDEO: Edita i Martina u zanosnom plesu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić