Login/Registracija

Pevačica silovana kada je imala 14 godina: „Nosiću tu traumu dok sam živa“

3a95fa63f1bcd32e5e8f4bd20e3c9333d5fc25d5

Pevačica Zorana Simeunović, supruga kompozitora Steve Simeunovića, otkrila je da je bila silovana kada je imala 14 godina.

Iako je to za nju trauma koju će nositi sa sobom dok je živa, ona se uz najmilije trudi da prevaziđe sve loše.

-Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše- rekla je tada pevačica.

02f70e5074b87caccdd1e237f3fba706233c4823

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da posle svega nije izgubila veru u ljude i u Boga.

-Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad– rekao je kompozitor.

-Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava- rekla je pevačica.

(Kurir)

VIDEO: Potresna ispovest Dejana Draškovića

NE PROPUSTITE I: