Login/Registracija

„ZNAM ŠTA BI KOLEGE REKLE“ Cakana otkrila zašto se njena UNUKA nije prijavila za „ZVEZDE GRANDA“ (VIDEO)

Pevačicu Cakanu sreli smo na snimanju jedne Grandove emisije, a u susret praznicima ispričala je kako se priprema za Vaskr i da li je našarala jaja.

Pored toga Cakana je prokomentarisala i „Zvezde Granda“ kao i stručni žiri, pa otkrila da li će se njena unuka naći u ovom takmičenju s obzirom da je jedno vreme to jako želela.

– Nisam još počela da šaram jaja, ali razmišljam da ih išaram kad se vratim sa puta, jer prvi put neću biti za Uskrs u Beogradu, ali ono što olakšava moju tugu što neću biti tu je to što mi ni deca neće biti u Beogradu. Ćerka mi živi u Moskvi, a unučićima imaju svoje priče sa svojim izabranicima, u svakom slučaju čekam dad da dođu da im dam pare, pa da idu. Ja ću biti u Trebinju, jer tamo pevam, ali s obzirom da bih bila sama s mužem mi bismo verovatno negde i otišli, a stvarno mi je tužno kad deca nisu tu – priznala je pevačica, pa otkrila da li će se i njena unuka okušati sreću u „Zvezdama Granda“:

– Ja sam nju podržala u tome, međutim ona peva isključivo stranu muziku i nema još uvek odnos sa našom muzikom, a ovde na „Zvezdama Granda“ se peva naša muzika, pa sam je pustila malo da razmisli. Pustila bih je da se malo opečea, pa da razmisli, ali slučajnost je bila takva da je ona morala u Moskvu zbog papira i odustala je, a ja mislim da je i dobro što je odustala, osim što bih se i ja razočarala, iako znam da bi moje kolege rekle: „Cakanina unuka, pa ajde da prođe makar prvi krug“, ali ne bih ja to tako, jer Dunja je jako talentovana svira violinu i klavir, ali ona isključivo peva stranu muziku, odrasla je u inostranstvu, engleski priča kao maternji i žao bi mi bilo da ne napravi nešto – ispričala je Cakana za „Grand online“ koja smatra da bi se u žiriju ovog takmičenja odlično snašla.

– Uklopila bih se u svakom slučaju u te njihove šale i skečeve, u svakom slučaju mislim da bih bila zabavna, moje kolege misle da sam ja duhovita i ja znam da jesam, jer ja znam i na svoj račun da se našalim, ali i na tuđ… Bila bih vrlo korektna i sikrena, možda i surovo iskrena, možda je to i potrebno da bi bilo nekog balansa – smatra pevačica.

Ceo intervju sa Cakanom pogledajte u videu ispod teksta!

……

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić