Login/Registracija

Zlata Petrović ZBOG OVOG PEVAČA NIJE OKA SKLOPILA: „Ti si prvak sveta“

Nakon izdavanja prve ploče, vrtoglavu slavu Acko Nezirović stekao je kada je Mile Kitić prepoznao njegov talenat i pozvao ga na svoju turneju.

Tada je upoznao sva velika imena sa neše estrade, a kroz dugogodišnji rad sa njima stekao i velike prijatelje sa kojima ima sjajne uspomene.

Zlata Petrović ističe se kao jedna od njegovih dragih prijateljica, sa kojom se prošao mnogo toga, a njiohve zajedničke dugodovštine i danas rado prepričava.

On se tokom gostovanja u emisiji „Grand Magazin“ prisetio anegdote kada su sticajem okolnosti delili sobu na jednom putovanju.

– Ja sam poznat kao neko ko hrče i jednom prilikom namestilo se da smo Zlata i ja u sobi. Ona je pre mene ustala i otšla i piše mi kako ide na voz i šalje mi poruku: „Ti si prvak sveta, oka nisam sklopila od tebe“, i od tada je uvek izbegavala kada se nešto desi da treba da spavamo– ispričao je pevač.

Poznato je da je bio blizak i sa Džejom Ramadanovskim, čija je smrt ostavila prazninu u njegovom srcu.

– I dalje mi ne dolazi do mozga da je to to, sve imam utisak kao da privremeno nije tu kao da je otišao na neki put. Ne prođe dan da ne pomislim na njega, 30 i kusur godina je bilo našeg bratskog i prijateljskog druženja. Dane i noći smo provodili zajedno ne samo zbog posla nego i ovako– iskatako je nedavno Nezirović.

POGLEDAJTE I 
ŽENE ILI VINO? Voditeljka bacila u REBUS pevača, njegov odgovor DOVEO DO SUZA

Sećanja na DŽEJA žive svaki dan: “Uvek je PLAKAO kada bih mu pevao tu pesmu“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić