Login/Registracija

Zlata Petrović pronašla NOVI POSAO, pa ZAKUKALA: „Spadam u NAJVEĆE LUDAKE NA SVETU“

Uvek dobro raspoložena i nasmejala pevačica Zlata Petrović gde god da se pojavi pleni šarmom i pozitivnom energijom, a oni koji su pomisliki da je za to zaslužan neki muškarac prevarili su se.

– Zlata se više ne udaje, voli ovu slobodu najviše na svetu. Svakoj ženi bih poželal da se uda, da dobije decu i unučiće i onda da živi slobodna kao ptica na grani- poručila je pevačica.

Iako svakodnevno dobija brojne komplimente na račun fizičkog izgleda, jedan je posebno ostavio bez teksta.

– Malopre sam čula od Miše Mijatovića da sam kao spomenik u parku jer se ne menjam. Ne znam, to je nešto novo, ja sam malo staromodna, to je verovatno neka nova fora- rekla je kroz smeh.

Uverili smo se i da joj godine ne mogu ništa kada je ispričala da osim pevanja ima i novi posao koji joj ozbiljno zadaje muke. Svoj nemirni duh i neverovatnu energiju nedavno je preusmerila na opremanje i renoviranje stana.

– Za ludake uvek ima posla, a ja spadam u najveće ludake na svetu. Em što radim svoj posao, em radim sa majstorima, pa sam sva modra. Pevam u poslednje vreme najčešće od moje Goce „Nosi ciglu i blokove“, ali stvarno, nije parodija! To je stvarno tako u mom životu sada sa majstorima. Mrtva sam!- priznala je Zlata i dodala da joj pomoć muškarca nije potrebna.

– Gde ste videli većeg muškarca od mene, ja sam sve, tri u jedan!- našalila se.

POGLEDAJTE I

Zlata Petrović DANAS SLAVI ROĐENDAN, od sina stigla NAJEMOTIVNIJA ČESTITKA KOJA TERA SUZE NA OČI (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović