Zlata Petrović kupuje kod Kineza, pojavila se na snimanju emisije sa lažnim dijamantima i odbrusila svima: „Najlakše je kupiti Versaće“ (VIDEO)

Dok brojne poznate ličnosti uživaju u bogatstvu koje su stekle svojim radom, Zlata Petrović živi normlanim i po mišljenju mnogih skromnim životom koji, kako ističe, ne bi menjala ni za šta.

Pevačica je za Grand otkrila kako, za razliku od njenih kolega, ona ne pati od skupocenih materijalnih stvari.

b116427e9f1859675488cbb8a409e0eb61c1beef

Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu-iskrena je Zlata koja smatra da je bitnije kakav je neko čovek, a ne šta nosi.

Ja ne moram po svaku cenu da meni budu atributi u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prirotet i tako učim i svoju decu– tvrdi Petrovićeva.

ZLATA PETROVIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 13 ok

Zlata je nedavno ispričala da bi sa dve krave i velikim placem bila zadovoljna, kao i da joj, kako vreme ide, sve više prija mirniji život, bez gužve i dreke.

-Što sam starija, sve se više sećam svog odrastanja na selu. Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Ipak, ona je bila sve! I domaćica i majka, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Od nje sam nasledila snalažljivost i umeće da zaradim novac. Uvek sam volela selo u kom sam odrasla. Tamo je neka posebna vrsta mira i prija mi. Mislim da bih tamo mogla da živim samo s dve krave na velikom placu. Prija mi mirniji život kako vreme prolazi – rekla je pevačica, a ceo intervju pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ekskluzivni snimci sa svedbe Darka Lazića:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić