Login/Registracija

Zlata o bivšima SAMO NAJBOLJE: „Odnos sa mojim ocem je OSTAVIO TRAG, NISAM TO ŽELELA SVOJOJ DECI“ (VIDEO)

Imali li lepšeg trenutka od onog kada roditelji sa decom dele ljubav prema istom poslu?

Ovakav prizor zatekli smo u Grandovom studiju gde smo sreli Zlatu Petrović sa sinom Mikijem.


Nije neobično da deca naslede roditeljsko zanimanje, a oboje se slažu da je Mikijev izbor došao potpuno prirodno.

– Spontano sam krenuo da sviram, nisam baš bio zaljubljenik u narodnu muziku do nekog puberteta kada sam se malo uozbiljio, svidelo mi se i eto traje– rekao je Miki koji priznaje da nije uvek lako biti dete uspešnih roditelja.

– Koliko god sam ponosan na oca i majku što su uspeli u tom poslu, postoji to breme koje mora da se opravda. Uvek će se više kritikovati neko u mojoj poziciji nego neko ko nije iz muzičke porodice, ali ja se trudim da opravdam- iskren je bio muzičar.


Bliži se Božić koji svi tradicionalno provode sa najbližima, a pevačica ne krije da najviše voli kada je cela porodica na okupu.

– Ja sam najsrećnija za Badnje veče i za Božić kada su tu moja deca, moji unučići i naravno Hasan kada je u prilici ako nema neke obaveze– rekla je Zlata, a sin je prekinuo.

– Ako ga pusti devojka (smeh)– našalio se on.


Zlata je jedan od retkih primera kako sa bivšim partnerima može da se ostane u izuzetno dobrim odnosima, a sada je otkrila i u čemu je tajna.

– Sto ljudi, sto ćudi. Ja sam uvek za to da je on pola Hasan pola ja, takođe Jovan pola Peja pola ja. Kakav bih ja bila čovek da nemam dobar odnos sa njihovim očevima?- započela je Petrovićeva, pa obrazložila.

-Možda i moj hendikep iz detinjstva gde sam upoznala svog oca u dvadesetoj godini i naravno da je to ostavilo na mene traga da nijednog trenutka ne bude to da moja deca ne viđaju svoje očeve. Ja uvek govorim Hasan i Peja su mi najveći prijatelji, posebno Hasan on je najbolji čovek, tako da sam ja jako srećna žena– objasnila je pevačica za Grand. Online, a Miki je izrazio zahvalnost prema Peji.


– Ja moram isto Peju da pohvalim, uz njega sam naučio mnoge stvari posebno u tinejdžerksim godinama i zaista je i prjatelj i porodica– rekao je on za naš portal.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić