Login/Registracija

Zlata Numanagić kritična prema kolegama: Glumci nisu talentovani ni obučeni da budu voditelji!

Zlata Numanagić ne podržava to što poslednjih godina mnogi glumci postaju voditelji, iako je i sama, mada kratko, bila u tom poslu pre mnogo godina na Studiju B. Ona je, gostujući u emisiji „Grand magazin“ čija je tema bila tradicija, rekla da se više ne bi bavila voditeljskim poslom.
–       Kao što su voditelji veoma retko talentovani za glumu a još i nisu za to obučeni, tako i mi glumci imamo vrlo malo talenta da vodimo neki program, a i nismo obučeni za to. Prilično se neodgovorno to radi. Svako danas može da bude voditelj i to je poražavajuće – smatra čuvena glumica, koja je na pitanje voditelja Katarine Obradović i Gorana Jovanovića da li bi, poput svog kolega Milorada Mandića Mande, pristala da vodi neki kviz sa starletom kao što je Soraja Vučelić, ipak odgovorila pomirljivo:
–       Nikad ne reci nikad za bilo šta. Ne spadam u isključive ljude, mada ne znam šta bih radila u emisiji sa nekim manekenom – sa osmehom je zaključila Zlata, koja je, iako je u penziji, i dalje aktivna u glumačkom poslu, najviše u pozorištu Puž.
Rasa Popov i Zlata Numanagic
Tekst: Katarina Obradovic / Foto: Privatna arhiva