Login/Registracija

„Život sam ti učinio bajkom“ Bojana proslavlja rođendan: Nikola joj uputio nikad emotivniju poruku, a svi su primetili jedno (FOTO)

nikola rokvic i bojana

Pevač Nikola Rokvić i njegova lepša polovina Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih, ali i najlepših parova na estradi. Poslednjom objavom muzičar je još jednom pokazao koliko voli i ceni suprugu kojoj je uputio veoma emotivnu poruku za rođendan, a ovim gestom raznežio je i pratioce.

36706aee0d8baa037d2e6e0ecc6b7d9eb40d8bbd

-Želim ti da zajedno dočekamo duboku starost i da mi se istinski zahvališ što sam ti život učinio bajkom. Potrudiću se da tako i bude! Srećan rođendan ljubavi – napisao je pevač, a njegova objava izazvala je salvu lepih komentara na društvenim mrežama.

„Neverovatno kako parovi koji žive zajedno počinju da liče jedno na drugo“, „Kako lep i zdrav par“ „Živite svoju bajku, srećno“, „Bog neka vas čuva od svakog zla“, „Najlepša čestitka ikada“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Nikola i Bojana upoznali su se tokom učešća u rijalitiju, a pevač je do tada već stekao status zavodnika. Kao sin poznatog pevača Marinka, i sam je krenuo u estradne vode, a paralelno studirao dizajn zvuka. Bojana nije podlegla medijskim pričama o Nikolinim ljubavnim poduhvatima. Tvrdi da joj je mesec dana rijalitija bilo dovoljno da vidi kakav je on zaista.

Za vreme snimanja Nikolu sam videla u raznim situacijama u kojima smo se oboje osećali ugroženima. I to je samo pomoglo da se zbližimo – ispričala je Bojana za Story svojevremeno.

8f203ce6db911630bfa574dd420fc2f09050c2e1

Šest godina kasnije, Nikola je zaprosio Bojanu na svom koncertu, a ona rekla „da“. Venčali su se u manastiru Mileševa i dobili troje dece. Oboje neguju duhovni život i podržavaju se uzajamno u pravoslavnoj veri.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk