Login/Registracija

“ŽIVOT MI JE BIO UGROŽEN, moglo je da bude kobno“ Ćerka voditeljke otvorila dušu o problemu iz detinjstva

Sara Mia Jokić, ćerka popularne voditeljke Lee Kiš, na svom Instagram profilu podelila je traumatično iskustvo iz školskih dana sa kojim se suočila.

Atraktivna plavuša je svojim pratiocima dala opciju da je pitaju šta god žele, a jedno od mnogih koje je stiglo ticalo se njenog detinjstva.

– Kako si tada živela, imaš li još uvek prijatelje iz tog perioda?– glasilo je pitanje.

Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije sa kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno jer je mogla da se završi kobno po mene– napisala je Sara pa nastavila:

– Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to naravno prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu nije se završilo fatalno– glasilo je u Sarinoj objavi nakon koje je izjavila da se iskreno nada da se ništa slično niko više neće dogoditi.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac