Login/Registracija

„ŽIVIM ZA TAJ DAN DA SE DRUGI PUT UDAM“ Kaća Grujić iskreno o svemu o čemu je do sada ćutala!

Pevačica Katarina Grujić prvi put nakon svadbe otvoreno je pričala pred kamera o svi stvarima koje su joj se dešavale u prethodnom periodu, a o kojima je do sada izbegavala da govori.

– Dosta puta sam pogrešila i opekla sam se za ovih deset godina koliko sam na sceni, bila previše iskrena i sve sam davala na tacni. Pitali su me zašto nisam istog trenutka javila medijama da sam trudna. Zašto bih morala odmah da otkrijem? U normalnom svetu trebalo bi to da se krije neki period, dok se ne urade svi testovi, da sve bude u redu sa bebom… Ne bih sigurno krila devet meseci, ali mislim da i javne ličnosti imaju pravo na neku intimu i privatnost – rekla je Kaća.

Ona se osvrnula i na svoje tajno venčanje.

– Dogovorili smo se svi gosti mogu da snimaju sve, ali da niko ništa ne objavljuje na društvene mreže, i naravno naša porodica ne bi uradila ništa pored toga. Zaista su pristuni bili samo porodica, kumovi i par mojih i Markovih prijatelja. Da se ne naljute ostali, imamo mnogo prijatelja, ali to nije moglo sve da stane u taj jedan dan i prostor, odlučili smo se samo za pet ljudi. Ali, odlučili smo se da će 2. juna biti svadba za sve, biće svi pozvani – otkrila je pevačica.

– Ovo smo organizovali sve za dve-tri nedelje, a sledeće godine biće i crkveno venčanje i biće sigurno 400-500 zvanica i jedva čekam, živim za taj dan da se drugi put udam – ističe ona u emisiji.

Mnogi su se iznenadili što je za kumu na venčanju odabrala baš koleginicu Adreanu Čekić.

– Kuma je bila najveselila. Ne znam zašto su se mnogi iznenadili da je ona moja kuma, jer mi se družimo dugi niz godina. U našem prijateljstvu smo imali dosta i uspona i padova, bila sam tu uvek za nju, ona za mene, ona se uvek najiskrenije obraduje svim mojim lepim stvarima u životu, tako da mislim da je najlogičnije da ona bude moja kuma – zaključila je Katarina u emisiji.

PROČITAJTE I:

SVI DETALJI SVADBE KATARINE GRUJIĆ: Evo da li je promenila prezime i gde se planira veliko slavlje!

OVO IME SE NE ČUJE SVAKI DAN: Kaća Grujić otkrila POL BEBE i kako će je nazvati!

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić