Login/Registracija

ŽIVE VATRE One su postale DOKTORKE ZA FOLK: „Nisu nam se još slegli utisci“ (VIDEO)

Atraktivan dvojac pod nazivom „Dr Folk“ koji čine Mira Milosavljević i Marija Nikodijević pravo su osveženje za muzičku scenu. I stasom i glasom privukle su pažnju publike, ali i nazivom svoje grupe.

– To je bila ideja našeg producenta Saše Lazića, a kako smo mi nedavno saznale njega su zvali doktor zbog brojnih hitova. Pošto je on doktor, ideja je bila da stvori i neke doktorke ili doktorice za folk i eto odatle potiče Dr Folk. Tako smo mi nastale!- otkrile su pevačice.

Devojke ne kriju uzbuđenje zbog nove pesme „Plakaće za mnom ona“ i spota kojim su zapalile internet. Mada iako za javnost sve deluje besprekorno, iza kamere nije sve išlo baš glatko

– Nisu nam se još slegli utisci! Što se tiče samog spota, jaoo.. Maja obožava da se snima, ona je taj tip, dok ja nisam, samo ako mogu da odmaram i da uživam (smeh), meni se već u deset sati spava, ako verujete- otkrile su Grand Online.

Malo ko bi rekao da iako su savšen tandem, koleginice se potpuno razlikuju te smo rešili malo da se našalimo i pitamo atraktivnu Mariju da li je istina da se plavuše bolje provode.

– Kod mene je provod uvek fantastičan! (smeh)- priznala je, iako koleginica tvrdi da je kod njih uvek luda žurka, a mi smo zaključili da udvarača ima na pretek.

– Uglavnom nastaje lom, mada još nisu počeli da bacaju plišane igračke, ali očekujemo u skorije vreme- dodala je Mira.

Ko su doktorke folka i šta su nam sve otkrile saznajte u vidu ispod:

……

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović