Login/Registracija

“Zezaju me da mi je Brena prija!“ Otac Viktorove devojke progovorio o odnosu sa Živojinovićima (FOTO)

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor, već godinu dana uživa u ljubavi sa vršnjakinjom Sandrom Miljaković, inače studentkinjom Filološkog fakulteta.

Mladi par se tokom ovog leta pridružio Viktorovim roditeljima na jahti u Monte Karlu, te se družili porodično i sa Brenom i Bobom ali i sa Aleksandrom Prijović i Filipom Živojinovićem, koji su takođe bili tamo.

……

Na letovanju su obeležili i prvu godišnjicu ljubavi a tim povodom Viktor se dotakao teme braka, i najavio svadbu koju planira da organizuje do godine za oko 500 zvanica, a kako je magazin Svet došao do oca Sandre Miljaković, evo šta je on imao da kaže na to- Da li će doći i do svadbe, neka oni odluče kada za to dođe vreme. Mislim da su oni još mladi za takve stvari. Ako su odlučili da se venčaju naredne godine, na nama roditeljima je da ih podržimo ako smatraju da su zreli za takve stvari.

……

Kada je reč o njegovom mišljenju o Viktoru i njegovoj porodici, Sandrin otac kaže da budućeg zeta još nije upoznao- Začikavaju me u selu da mi je Brena prija. Nismo se još uvek zvanično upoznali i sreli. Oni su negde u inostranstvu, koliko znam. I Sandra i Viktor su bili kod njih. Sve dok oni vode lepo računa o mom dedetu, nijednu ružnu reč za njih ne mogu da kažem. Brenu ne poznajem lično, ali je jako cenim kao pevačicu i poštujem sve što je postigla sa Bobom u životu- završava priču gospodin Miljaković.

……

SAZNAJTE VIŠE:

Ženi se mladi Živojinović! Brena sprema još jednu svadbu za sledeću godinu! (FOTO)

VIKTOR otvorio restoran, podržali ga ALEKSANDRA i FILIP!


Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac