Login/Registracija

Žena mu dala SLOBODAN DAN, razlog je totalno OPRAVDAN! „Velika je to ŽRTVA“, tvrdi pevač (VIDEO)

Nemamo baš često priliku da viđamo Milana Dinćića Dinču, budući da se delimično povukao iz javnog života, ali ove nedelje uspeli smo da saznamo gde je i šta radi nekadašnja zvezda „Granda“.

U razgovoru za Grand Online pevač je otkrio zašto ga nema u medijima i da li planira uskoro da se vrati na muzičku scenu.

Kako kaže, u poslednje vreme uživa u ulozi tate i centar njegovog i Jeleninog sveta su sin Vukan i ćerkica Mitra kojima su oboje maksimalno posvećeni.

– Sem neprospavanih noći sa decom vodim miran porodičan život, to je najlepša i najsvežija novina. Preko dana sam miran, noći su neprospavane – kroz šalu se požalio i otkrio kako se snalazi u ulozi dvostrukog tate:

– Prelepo je, ali je i velika žrtva roditeljstvo, kao i velika nagrada od same dece. Ono što dobijamo od njih u vidu druženja i ljubavi koju nam daju nema cenu. Veliku radost pričinjavaju nama roditeljama i ne postoji ništa lepše na svetu od toga. 


Tvrdi da zbog porodičnih obaveza ima sve manje vremena za sebe i za svoju najveću strast – pecanje. Mada se retko žali zbog toga, danas ima poseban razlog za slavlje. 

– Ja sam presrećan jer sam danas dobio slobodan dan. Došli su baka i deka kod nas u goste za praznike, tako da sam poneo stvari, ne idem kući, idem na pecanje (smeh). Pošto su tu moji roditelji i supruga će isto uzeti malo vremena za sebe – s osmehom ističe. 

Iako je Jelena uglavnom zadužena za brigu o deci i ponosni tata često ume da zasuče rukave i da dobrim i ukusnim obrokom namiri članove svoje porodice. 

– Volim i stižem da kuvam, spajam i lepo i korisno. Razmišljao sam i probao sam  da napravim food bloog, ali nisam bio istrajan u tome. Nekako se nadam da ću se vratiti muzici,  sve mislim sad će, sad će, a onda ispadne da su naredne dve godine ključne (smeh) – kaže i dodaje da ga ovih dana posebno raduje priprema praznične trpeze za Vaskrs. 

Ceo intervju sa Dinčom pogledajte u videu.

……

Autor: I. Ankić/K.Stanković