Supruga Bojana Vaskovića zapevala sa njim, kada je Aleksandra pustila glas svi ostali bez reči (VIDEO)

FILP3589

Pevač Bojan Vasković, frontmen „Lexington benda“ već godinama uživa u skladnom braku sa izabranicom Aleksandrom, a malo ko zna da njegova supruga odlično peva.

Na društvenim mrežama se nedavno pojavio video gde Aleksandra peva, a Bojan je prati na gitari. Bojanova supruga je u ovom videu pokazala koliko je talentovana za muziku, ali je ranije u isticala da više voli da peva za prijatelje i porodicu, nego javno.

FILP4024

Supruga Bojana Vaskovića peva, evo kako Aleksandra izvodi čuveni hit

Aleksandra i Bojan su već nekoliko godina u skladnom braku, ponosni su roditelji troje dece, dok je supruga pevaču velika podrška kada je karjera u pitanju.

Pre nekoliko nedelja se pojavila u Areni na koncertu „Lexington benda“  gde je sa decom došla da podrži Bojana i njegove kolege iz bedna.

– Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost – istakla je Aleksandra svojevremeno i nastavila:

– Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Lexington bend koncert Arena

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram/steevanovicc_m,
Autor: A.Milinković