Login/Registracija

Željko Vasić imao NEVIĐENI PEH pred početak koncerta, MNOGI PEVAČI BI SE POSTIDELI, a on napravio dobru foru

Pevač Željko Vasić prisetio se nastupa kada je imao najveću tremu u životu, a to je bila na festivalu „Sunčane skale“ 2000. godine, a na kojem će nastupiti i ove godine. Željko je ispričao je i jednu anegdotu koja mu se dogodila baš pred sam početak koncerta.

– Ja želim da budem na tom festivalu i potpuno mi je nevažno ko će nastupiti tamo, jer je to mesto odakle sam ja počeo i gde sam imao najveću tremu u životu te 2000. godine kada sam nastupio sa pesmom „Žena kao ti“, tad sam imao toliku tremu i nikad više… Ne znam šta se tad desilo, ali ja suštinski kad imam koncerte okružen sam takvim ljudima koji mi ne daju mnogo prostora da ja razmišljam o tome, ja se bavim nekim tehničkim stvarima da li su uboli sve kablove, da mi ne crkne led ekran, napravim inspekciju pred koncert da li radi sve, porazgovaram sa svima – rekao je pevač u emisiji „Grand magazin“ i dodao:

– Sad na koncertu mi se desilo da su mi dali mikrofon koji nije bio uključen, ali snašao sam se. Đule Van Gog obavezno svrati pred koncert da mi da podršku i ja sam trebao da izađem na binu, a neko je rekao Đuletu da izađe i ja sam ga izgurao i svi gledaju u njega, a on kaže „Dobro veče, izgleda sam promašio dvoranu“ i super je ispala fora i onda me on najavio.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić