Login/Registracija

Željko Šašić OPLEO PO KOLEGINICI kada je video: NE DAJ BOŽE da mi ĆERKA BUDE KAO ONA

Bavljenje javnim poslom osim dobrog glasa na određeni način zahteva i dobar izgled te se danas mnoge dame odlučuju da odu pod nož.

Ćerka Željka Šašića je jedna od mladih devojaka koja je odlučila da izvrši estetske korekcije, te je sada operisala nos, na šta  pevač nije ostao imun i oštro iskritikovao mnoge žene koje kako on smatra sada već izgledaju neumesno.

– Moja ćerka je imala devijaciju nosa. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne- rekao je Šašić i dodao da je šokiran izgledom mnogih koleginica.

Priznaje da je strahovao od ćerkine operacije jer se kako kaže uplašio kada je video Daru Bubamaru.

-Ne daj Bože da mi ćerka bude kao Dara Bubamara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom.- priznao je pevač i dodao da su svi kolektivno poludeli.

Činjenica je da živimo u vremenu gde mnoge javne ličnosti više obraćaju pažnju na izgled nego na svoj rad, te su često na meti osuda. Iako priznaje da nije konzervativan kada su takve stvari u pitanju, Šašić se i dalje pita zbog čega je Bubamari trebalo da uradi tolike grudi.

– Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava s njom? Pokušava da se utrkuje s klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave s onolikim grudima- rekao je pevač, kako prenosi Blic.

POGLEDAJTE I

Željko Šašić otkrio zašto se povukao iz javnosti i u KAKVOM JE ODNOSU SA SONJOM

Ćerka Željka Šašića je PRAVA LEPOTICA i veoma je popularna na Instagramu (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović