Login/Registracija

Željko Samardžić oduševio školarce, emocije prštale na sve strane, a najveća gužva stvorena je zbog ovoga (VIDEO)

Pevač Željko Samardžić pokazao je da je miljenik mnogih generacija, a njegov nastup nakon dodele medalja na Sportskim igrama mladih, sportskog takmičenja školaraca, u to je sve još jednom uverio.

Deca su u Novom Sadu zajedno sa Željkom pevala njegove hitove, pravili selfije, a potom se jedan dečak popeo na scenu i preuzeo mikrofon od pevača, izvevši Čolin hit „Kao moja mati“. Za svoj nastup je dobio pohvale i od samog Željka, kome je druženje sa mlađarijom i te kako prijalo.

Željkov nastup pred decom izgledao je kao da je na večernjem koncertu, a emocije koje pevač prenosi svojim interpretacijama su više nego stvarne, s obzirom da su deca publika pred kojom nema nikakvog foliranja.

Koliki je car Željko Samardžić dokazao je mnogo puta, a nedavno je jednim potezom oduševio hiljade ljudi. Naime, šetajući Splitom i uživajući u lepom danu pevač je u jednom trenutku zastao i zapevao sa uličnim sviračima.

Ovaj video za veoma kratko vreme izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a nema onoga ko nije bio oduševljen gestom Željka Samardžića.

„Kakav čovek!“, „Bravo legendo“, „Svaka ti čast za ovo“, „Oduševljena sam vašim gestom“, „Ovo je grad njegove mladosti, vidi se da je srce zapevalo“, „Jednom rečju-gospodin“, „Tako poseban u svojoj jednostavnosti“, samo su neke od nekoliko stotina reakcija na društvenim mrežama.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić