Login/Registracija

Željka Samadžića dočekalo neverovatno rođendansko iznenađenje: Pohvalio se gestom za pamćenje, a jedan detalj ostavio sve bez daha (FOTO)

9761f200c0acd54e66506eb23d598330303c4d15

Za razliku od nekih koji kriju svoje godine, sa ponosom i osmehom Željko Samardžić sinoć je dočekao svoj 68. rođendan.

Koliko je pevač obožavan svedoči i činjenica da ga je u ponoć dočekalo neverovatno iznenađenje kojim se pohvalio na svojim društvenim mrežama.

6efa99c00471215efb23b682303ecad407476885

Naime, Željko je pokazao rođendansku tortu sa motivima klavira i gitare na kojoj su bili ispisani nazivi njegovih najvećih hitova poput : „Bzobrazno zelene“, „Slutim“, „Grlica“, „Stari lav“ i brojni drugi, koji su obeležili njegovu višedecenijsku karijeru.

Pevač, dirnut ovim gestom podelio je fotografiju torte pored koje je stajala flaša skupocenog šampanjca , kao i daska sa mezetlukom uz opis: „68“.

Ipak, još jedan detalj skrenuo je pažnju njegovim fanovima, a to je zanimljiv sto u obliku gitare na kome je stajalo iznenađenje koji oduzima dah.

Brojni pratioci i kolege iskoristili su priliku da Samardžiću javno čestitatju divan dan i požele mu sve najlepše.

zeljko samardzic i marina tucakovic

Podsetimo, Željko je nedavno otkrio kako je nastao njegov hit „Grlica“, koji mu je promenio karijeru.

– Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem šta su to našle u meni i kaže ona: „Eto imam odličan naslov“- prisetio se Samardžić koji je večno zahvalan na poznanstvu sa Marinom.

– Nikada neću zaboraviti svoj prvi veliki koncert u sportskoj hali u Podgorici. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da pevaju što jače da ona čuje i da podelimo tu sreću– ispričao je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić koncert Leskovac:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić